top of page
jusdevoyage-aLLZayGHEy4-unsplash.jpg

Ik geloof dat de wereld een betere plek is wanneer iedereen volledig zichzelf durft te zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat jezelf zijn best een uitdaging kan zijn. Want wie ben ik dan? Hoe doe ik dat? En wanneer weet ik dat ik ‘er’ ben? Leer&Leven is de veilige plek waar je mag ontdekken wie je werkelijk bent. Een plek waar je mag vallen & opstaan, lachen & huilen, denken & voelen. Maar bovenal de plek waar je mag leren & leven. 

De naam Leer&Leven geeft ruimte aan twee kanten van de medaille: actief werken aan je persoonlijke ontwikkeling & acceptatie van alles wat er op dit moment is.  Wanneer we ‘doen’ en ‘zijn’ met elkaar verenigen, komen we een stapje dichter bij de heelheid die in onszelf aanwezig is. 

With love, Milou

About: Citaat
8623CD1F-9316-49E7-A0AD-3CDD311B2F24_edited_edited_edited_edited.jpg

MILOU SEGERS

Oprichter Leer&Leven

Creatieve generalist | praktische levensliefhebber | ontwikkelingsgerichte filosoof | optimistische idealist

About: Team

Milou heeft veel kennis die ze op een mooie en werkbare manier praktisch inzet. Daarnaast neemt Milou je mee op een reis in positiviteit waardoor je zelf kunt gaan implementeren wat bij jou het meeste past. Zonder oordelen en vooral vanuit je’zelf’. Wat ik zelf heel fijn vind is de persoonlijke betrokkenheid van Milou in haar werk, ze is net een mens net als wij allemaal. Ze geeft je het gevoel dat ze je ziet en dat je er mag zijn. Milou werkt vanuit passie en compassie. Zij maakt voor mij de wereld een stuk leuker/positiever, waarin ze laat zien en ervaren dat ze begonnen is bij zichzelf en dit van daaruit voorleeft naar kinderen/mensen toe.

Brigitta uit Utrecht

About: Recensies
cason-asher-Fehuczca-MM-unsplash.jpg

WHERE TO FIND US

www.leerenleven.nl 

Instagram | Facebook | LinkedIn

milou@leerenleven.nl

06-50435743

KVK: 77890558

Btw-id: NL003257395B22

About: Openingstijden
About: Instagram
bottom of page