top of page
daiga-ellaby--0KARP5Jh_8-unsplash.jpg

YOGA VOOR JONGE MOEDERS

   

Yoga: Diensten

RUST & ONTSPANNING

Need I say more? Als jonge moeder krijgt 24/7 een nieuwe betekenis. Dag en nacht sta jij klaar voor je gezin. En dan is het ook wel eens lekker om even he-le-maal niks te moeten, niemand te verzorgen, nergens aan te denken. Behalve aan jezelf!

daiga-ellaby--0KARP5Jh_8-unsplash.jpg

NIEUWE RONDE START IN SEPTEMBER

Lcoatie: Son & Breugel

Yoga: Welkom

FAQ

VOOR WIE IS DE YOGALES GESCHIKT?

Voor iedereen die op zoek is naar wat meer ontspanning, rust en energie. Dus ook als je geen jonge moeder bent, maar een jonge papa of een oude mama of geen kinderen hebt - wees welkom! Als je zwanger bent mag je gewoon meedoen, ik kan de houdingen aanpassen zodat jij ook een fijne les hebt. Let op: het is géén zwangerschapsyoga, dus je krijgt geen informatie rondom zwangerschap en geboorte. 


Ben je net bevallen? Dan kun je beter een paar maanden wachten tot je lijf weer voldoende hersteld is om vrijuit te bewegen.

MOET IK LENIG ZIJN OM GOED MEE TE KUNNEN DOEN?

Nee! Deze misvatting mag vandaag nog de deur uit! Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te kunnen doen. Elke fysieke houding kent verschillende “levels” en jij bepaalt per les, per moment, per ademhaling hoe ver je wil gaan.

HOEVEEL KOST EEN YOGALES?

Ik geef alleen les in series van 10 sessies (en dus 10 weken) achter elkaar.  Elke sessie duurt anderhalf uur. Voor 10 lessen betaal je 150 euro.

Yoga: FAQ

CONTACT FORMULIER

Bedankt voor de inzending!

patrick-langwallner-3pR7d-tIRx8-unsplash.jpg
Yoga: Contact
Yoga: Video

Wat is Pralaya yoga? 

De yogalessen van Leer&Leven zijn geïnspireerd op de principes van Pralaya-yoga. Een uitdagende, innovatieve manier van yoga die is gestoeld op de wijsheid van de yogi's uit de Himalaya. In 2018 heeft Milou de 200 uur Yoga Alliance Teacher Training afgerond bij Robert Boustany en Dorinda Farver. Momenteel volgt ze de 500 uur bij Robert. Hij is een Amerikaanse yogaleraar en bedenker van de Pralaya yoga. Hij legt in dit filmpje kort uit wat Pralaya betekent en hoe het jou kan helpen in je leven. Enjoy!

bottom of page