top of page
Schermafbeelding 2020-10-22 om 19.19.13.

YOGALES BY MILOU

Yoga: Diensten
patrick-langwallner-3pR7d-tIRx8-unsplash.jpg

PRALAYA BASED

daniela-beleva-Lo-SBGQjll4-unsplash.jpg

CONNECT TO THE ENERGY

cason-asher-Fehuczca-MM-unsplash.jpg

FIND YOUR RHYTHM

Versterk zwakke spieren, versoepel bindweefsel

Hef blokkades op door de fysieke houdingen, sta stil bij het effect en voel de energie door je lichaam stromen

Het is jouw les. Jij bepaalt je grenzen en je tempo. Je volgt de flow van jouw eigen ademhaling en bepaalt hoe ver je wil gaan

jusdevoyage-aLLZayGHEy4-unsplash.jpg

YOGA AANBOD

Yoga: Diensten

PRALAYA YOGA FLOW

Tijdens deze les ligt de focus op Pralaya-principes: het versterken van zwakke spiergroepen en het losmaken van bindweefsel. Door effectief gebruik te maken van bekende en onbekende yogahoudingen, voel je je fitter en krijg je meer energie. Zeker wanneer je last hebt van bepaalde klachten (bijv. spanning in de nek en schouders of lage rugpijn) kan deze vorm van yoga je het vertrouwen in je lichaam teruggeven.

FAQ

HOE KAN IK ME INSCHRIJVEN VOOR DE YOGALESSEN?

Klik bovenaan deze pagina op de knop "aanmelden yogalessen". Je verstuurt dan een e-mail naar milou@leerenleven.nl. Vermeld in je e-mail de volgende gegevens: naam, adres, eventuele blessures waar ik rekening mee kan houden. Na betaling ontvang je de gegevens waarmee je toegang krijgt tot de online lessen.

WAT HEB IK NODIG VOOR EEN YOGALES?

Je hebt eigenlijk niets anders nodig dan de bereidheid om mee te doen. Stap op je mat en laat gebeuren wat er gebeurt. Praktisch kan het handig zijn om de volgende dingen bij de hand te hebben. 

(yoga)matje | iets om op te zitten; bijv. yogablokken, (meditatie)kussen | iets te drinken | dekentje 

HOEVEEL KOST EEN YOGALES?

Je betaalt 25 euro per maand en daarmee krijg je toegang tot twee live yogalessen per week. Jij bepaalt zelf wanneer je aansluit en hoevaak je meedoet. De betaling verloopt per automatische incasso en je kunt natuurlijk op elk moment weer opzeggen.

Yoga: FAQ
Yoga: Video

Wat is Pralaya yoga? 

De yogalessen van Leer&Leven zijn geïnspireerd op de principes van Pralaya-yoga. Een uitdagende, innovatieve manier van yoga die is gestoeld op de wijsheid van de yogi's uit de Himalaya. In 2018 heeft Milou de 200 uur Yoga Alliance Teacher Training afgerond bij Robert Boustany en Dorinda Farver. Momenteel volgt ze de 500 uur bij Robert. Hij is een Amerikaanse yogaleraar en bedenker van de Pralaya yoga. Hij legt in dit filmpje kort uit wat Pralaya betekent en hoe het jou kan helpen in je leven. Enjoy!

bottom of page